Zonnepanelen van Sonkrag; Geen materiaalschaarste, geen aanbetalingen, InstallQ gecertificeerde plaatsingen, eerlijk advies, altijd een schouw vooraf.

Negatieve energieprijzen

Groene energie is de goedkoopste energie. Met een energiecontract met dynamische prijzen maak je optimaal gebruik van deze groene energie. Schijnt de zon dan zie je direct een daling in je stroomprijs per uur. Maar hoe zit het dan wanneer je je eigen zonnestroom opwekt? 

Lees meer »

Einde prijsplafond stroomrekening!

Het prijsplafond voor energie dat van kracht werd in 2023 zal tijdelijk zijn en niet meer gelden in 2024, zegt minister Sigrid Kaag (Financiën) via haar woordvoerder. Als de energieprijzen tegen die tijd nog steeds erg hoog zijn, zullen alleen de mensen worden geholpen die echt niet rond kunnen komen.

Lees meer »

Salderingsregeling voor zonnepanelen

Zonnestroom die je zelf niet verbruikt, lever je aan het elektriciteitsnet. Door de salderingsregeling krijg je daar net zoveel voor als je betaalt voor de stroom die je afneemt van het energiebedrijf. Maar ook zonder dit 'wegstrepen' zijn zonnepanelen heel aantrekkelijk. Lees meer over salderen nu en vanaf 2025.

Lees meer »

Max 12 weken voor laadpaal of zonnepanelen

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat een laadpaal of zonnepaneel in de toekomst binnen twaalf weken aangesloten wordt op het elektriciteitsnet als het om een kleine ingreep gaat. Als er gegraven moet worden voor een nieuwe aansluiting, wordt deze termijn opgerekt tot achttien weken. Dat stelt de toezichthouder voor in een zogeheten consultatie.

Lees meer »