Partner Building for Good

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 16:00

Sonkrag Zonnepanelen is partner van Stichting Building for Good

Wat is building for good

Building for Good houdt zich bezig met circulaire uitvragen. We werken samen met overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars om goede, meetbare circulaire uitvragen neer te zetten.

We jagen de circulaire economie aan met pilotprojecten. Building for Good werkt voor en met de overheid en de particuliere markt. Door pilotprojecten neer te zetten versnellen we aan beide kanten. Een ultieme vorm van transitie versnellen. Zo maken we de casussen voor de toekomst.

 

Building for Good bestaat uit oprichter Cor van Dijken  (directeur),  Gertjan Bruins (biobased expert) en Francisco Navarro (bestuur). Building for Good is een platform dat de circulaire economie vooruit wil helpen en mensen wil opleiden tot circulair expert. Onze organisatie bestaat uit een projectbureau en een stichting die de circulaire economie promoot.

Naast ons kernteam werkt onze organisatie trots samen met een toegewijd team van experts. Afhankelijk van de specifieke eisen van het project, beschikken we over de flexibiliteit om deze deskundigen in te zetten om te waarborgen dat we consistent werk van de hoogste kwaliteit leveren.

Wat we doen

Om de circulaire economie te versnellen werken we met een vast team aan medewerkers. We werken met partners uit heel Nederland aan maatschappelijke, circulaire vraagstukken. We begeleiden en adviseren bedrijven en overheden. We brengen de praktische kennis in, lossen de knelpunten op en verbinden partijen aan elkaar.

Stichting Building for Good

Building for Good is zeer actief op het maatschappelijk vlak. Onder het mom kennis delen is het nieuwe geven, wordt er input gegeven voor circulaire leergangen en trainingen. De stichting geeft studenten en ondernemers handvatten om zelf de circulaire handschoen op te pakken.

De Stichting is een van de initiatiefnemers van het MEC (Materials Experience Centre) in Zwolle. Dit is een kenniscentrum gericht op de circulaire economie. Het MEC is de groene huiskamer van Zwolle een ontmoetingsplek voor studenten, marktpartijen en burgers. Er wordt uitleg gegeven over de circulaire economie, producten, en advies over het opzetten van duurzame bedrijfsmodellen. Studenten van het Deltion College worden hier opgeleid tot circulair expert.

Wilt u samenwerkingspartner worden, neem contact op met ons info@buildingforgood.nl

Projectbureau Building for Good

Het projectbureau werkt vanuit het MEC in Zwolle. Onze diensten zijn voor de hele keten, daarom werken we samen met veel partners die door heel Nederland gevestigd zijn. Of het nu gaat om aan agrariërs die een meer circulaire bedrijfsvoering willen realiseren of leveranciers die een LCA of EPD willen voor hun biobased product, Building for Good staat voor u klaar! We helpen verder bij het maken van bestemmingsplannen of bij het realiseren van een circulaire woonwijk. Geen circulaire wens is te gek.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.