Over Sonkrag

Welkom bij Sonkrag, de pionier in zonne-energieoplossingen. We zijn er trots op dat we vooroplopen in het faciliteren van de overgang naar duurzame energie. Onze missie is om elke woning en onderneming in Nederland de kans te geven om te profiteren van zonne-energie.

Bij Sonkrag combineren we hoogwaardige producten met een ongeëvenaarde klantenservice en installaties die zijn gecertificeerd door InstallQ. Onze op maat gemaakte zonne-energieoplossingen zijn specifiek ontworpen om aan je individuele behoeften te voldoen. Wij vragen geen vooruitbetaling, kunnen snel leveren en werken met ons eigen deskundige team monteurs.

Waarom kiezen voor Sonkrag?

✅ Eerlijk advies.

✅ Snelle levering.

✅ Concurrerende prijzen en geen aanbetaling.

✅ Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie.

Daarnaast bieden we ook ondersteuning voor laadpalen, energieopslag, meterkast vervanging of uitbreiding, en infraroodverwarming.

Onze diensten

Onze verkoopadviseurs

Arjan van Driesum

Arjan van Driesum
Sonkrag Zonnepanelen Drenthe, Groningen, Friesland

 

Timo Stijf

Timo Stijf
Sonkrag Zonnepanelen
Gelderland, Overijssel

Erik Versprille 

Erik Versprille 
Sonkrag Zonnepanelen
Overijssel, Flevoland

Maak een afspraak!

Wanneer je voor Sonkrag kiest, maak je gebruik van de beste lokale deskundigheid op het gebied van zonne-energie. Sluit je aan bij de groeiende groep die de overstap naar zonne-energie al heeft gemaakt en ervaar zelf de voordelen van zonnepanelen.