Collega's gezocht !

 

Laadpalen op maat tegen de scherpste tarieven

 

 

 

Laadpunt nodig? Wij regelen het voor je

EV-Solutions biedt meerdere laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik. Of je nou op je werk of thuis bent, altijd weer opgeladen vertrekken zonder gedoe. Zowel de aanschaf als een vakkundige installatie van je laadpunt regelen? Contact ons of vraag een vrijblijvende offerte op.

 

 

Thuis laden met de Elvi

 

Eén van de grote voordelen van elektrisch rijden is dat u thuis kunt laden, voor de deur, op de oprit, in de garage. De brandstof is immers ‘in huis’. Met de Elvi laadt u uw auto eenvoudig, snel en veilig op.

Elvi bestaat uit een muurbevestiging, een laadstation en een laadkabel en kan worden aangevuld met een kabelhouder en/of een paal. Elvi is gemaakt van stevige en robuuste materialen die de behuizing duurzaam, schokbestendig, weerbestendig en kleurvast maken.  De kabelhouder zit niet in dit pakket en dient afzonderlijk besteld te worden.

 

De BusinessLine: uitermate geschikt voor bedrijven

 

Openbare parkeerplaatsen, bedrijven en parkeergarages: het zijn de plekken waar je steeds vaker de BusinessLine laadstations van EV-Box tegenkomt. Werknemers en gasten kunnen er eenvoudig, snel en veilig hun elektrische auto opladen.

De BusinessLine laadstations zijn verkrijgbaar met één oplaadpunt en – speciaal voor de zakelijke markt – twee oplaadpunten. Door toepassing van de beste materialen en intelligente software hebben de laadstations nauwelijks onderhoud nodig. Ze zijn beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen en kleuren, voor alle gewenste vermogens.

Dankzij een centraal beheer is het plaatsen van meerdere stations extra voordelig. Andere pluspunten van de BusinessLine zijn de BackOffice software en verschillende services, onder meer voor Smart Charging.

Wilt u weten welke BusinessLine laadstations bij uw bedrijf passen? Vraag via onderstaand aanvraagformulier vrijblijvend uw offerte aan.

 

 

 

Meer weten? Bel met Arjan op : 06 - 29 39 38 42