Vrijblijvende offerte aanvragen via Survivalrun Wapenveld

Steun Survivalrun Wapenveld, doe hier uw aanvraag. Bij iedere order ontvangt Survivalrun Wapenveld € 75.00!Sommige meterkasten behoeven een aanpassing of zijn veroudert. Door een foto mee te sturen kunnen we u beter informeren. 


Nieuws 

  • Schrijf je nu in voor Survivalrun Wapenveld op 30 september 2023:
  • Tijdens de jaarlijkse Survivalrun Wapenveld leg je, alleen of in een team, een afstand van 4 km6 km of 9 km af en overwin tientallen uitdagende hindernissen. Deze hindernissen zijn gebouwd van touwen, houten balken en netten, maar ook lastlopen en boogschieten zijn onderdeel van de run! Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen.Uw contactpersoon

Erik Versprille
06-23204635
erik@sonkrag-nederland.nl

 

Sonkrag Zonnepanelen ondersteunt het verenigingsleven. Samen bereiken we meer. En als je op die manier ook nog eens fors kunt besparen op je energielasten, dan is dat winst voor jou, je club en het milieu.

Sonkrag levert al jaren de beste zonnepanelen tegen een uiterst scherpe prijs. Geen aanbetalingen, geen leveringsproblemen en veilig geïnstalleerd onder InstallQ accreditatie.
Maar we doen er een schepje bovenop! Bij elke zonnepanelen order die via deze pagina wordt aangevraagd en geplaatst ontvangt je club € 75.- euro

Cashback actie: 75.- euro voor jullie clubkas! Of vraag Erik Versprille om meer informatie.