Sonkrag zonnepanelen, de regionale specialist 

Zonnepanelen zijn een verstandige investering voor iedereen die wil besparen op energiekosten en tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Sonkrag geeft je eerlijk advies en denkt graag met je mee. Ervaar hoe je eenvoudig kunt profiteren van zonne-energie met ons deskundige advies.

Adviesgesprek Sonkrag

In een vrijblijvend adviesgesprek delen we graag meer informatie over de mogelijkheid om zonnepanelen met een hoog rendement aan te schaffen. Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om je huidige situatie te analyseren en je specifieke wensen te bespreken. Op basis van deze informatie stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin je exact kunt zien hoeveel je kunt besparen en in welk tijdsbestek je je investering terugverdient. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van de voordelen van zonne-energie.

✅ Eerlijk advies

✅ Snelle levering

✅ Concurrerende prijzen en geen aanbetaling

✅ Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie

✅ InstallQ gecertificeerd bedrijf 

Zonnepanelen van Sonkrag

Stappenplan Sonkrag zonnepanelen

 

  • Offerte aanvragen: Het begint met het aanvragen van een offerte. We maken een afspraak om bij jou de situatie te bekijken of stellen een offerte op basis van je energieverbruik op.

  • Eerlijk en vrijblijvend advies: Je ontvangt van ons een eerlijk advies, altijd zonder enige verplichtingen.

  • Schouwing en afstemming: Als je geïnteresseerd bent, voeren we een schouwing uit. Samen zetten we de puntjes op de ‘i’. Hoe plaatsen we de panelen op het dak, wat is de kabelroute en de locatie voor de omvormer? Eventuele aanpassingen in de offerte worden besproken.

  • Installatie: Op de afgesproken dag komen onze monteurs installeren. Bij de oplevering van de installatie leggen we het systeem en het gebruik van de app uit.

  • Ondersteuning en monitoring: Onze technische helpdesk blijft beschikbaar om je te ondersteunen en verzorgt de monitoring van het zonnepanelensysteem

Sonkrag zonnepanelen?

Kiezen voor Sonkrag betekent dat je kiest voor de beste lokale expert in zonne-energie. Sluit je aan bij de groeiende groep die de overstap naar zonne-energie al hebben gemaakt en ervaar zelf de voordelen van Sonkrag.

Zonnepanelen van Sonkrag