Van horecaman naar adviseur zonnepanelen

Gepubliceerd op 22 september 2020 om 13:12

Van horeca naar zonnepanelen verkoper

Het kan vreemd lopen. Arjan van Driesum (43) uit Meppel was na wat uitstapjes zijn hele leven voornamelijk werkzaam in de horeca. Met een opleiding van de Hogere Hotelschool op zak zit je wel goed, zou je denken. Door Covid-19 zijn ineens al mijn opties als manager hospitality verdampt. Geen verrassing natuurlijk, maar wel erg vervelend.

Sonkrag-Nederland werd drie maanden geleden opgericht in Meppel en is nu al een doorslaand succes. Sonkrag behoort tot één van de scherpste aanbieders van zonnepanelen in de regio. Groot inkopen zorgt voor zeer scherpe aanbiedingen. “Dat we voordelig zijn, dat hebben de mensen snel door!”, vertelt Arjan van Driesum, verkoop adviseur bij Sonkrag. “We hebben in drie maanden tijd meer dan 1400 zonnepanelen geplaatst in Meppel, Steenwijk, Hoogeveen, Assen en Zwolle!”; verteld Arjan met een brede glimlach. 

“Onze opdrachten in Meppel en omgeving zijn fors, maar ook in Zwolle winnen we terrein”; aldus van Driesum. De verkoop in Zwolle gaat zo snel dat we er zelfs al een kleine vestiging hebben geopend aan de Faradaystraat.

“We zijn erg dankbaar voor onze opdrachten, maar beseffen ons erg goed dat er bedrijven zijn die in een heel andere situatie zitten. Datzelfde was ook op mij van toepassing. Als ik mijn werk was blijven zoeken in de horeca, dan had ik nu waarschijnlijk nog thuis gezeten. Gelukkig kreeg ik de kans deze overstap te maken en wilde Sonkrag in me investeren om een geheel nieuwe discipline te leren.

Voor mensen die ook uitkijken naar iets heel anders, we zijn nog op zoek naar communicatief vaardige mensen die affiniteit hebben met stroom. We leiden ze graag op tot elektricien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.