Laadpaal thuis installeren Meppel

In het bezit van een elektrische auto en overweeg je thuis een laadpaal te installeren? Het kost behoorlijk meer om je auto op te laden bij een openbaar laadstation dan wanneer je dat thuis doet. En snel laden is zelfs nog duurder. Goede redenen om dan te kiezen voor je eigen elektrische laadpaal thuis.

Bij Sonkrag Meppel begrijpen we het belang van gemak en duurzaamheid bij het opladen van je elektrische auto met een eigen laadpaal. We vertellen je er graag meer over.

Laadpaal installeren meppel
Laadpaal installeren meppel

Laadpaal thuis installeren?

✅ Een eigen laadpaal thuis is altijd beschikbaar, en dus hoef je niet in de rij te wachten

✅ Wanneer je over zonnepanelen beschikt kun je opladen met zelf opgewekte stroom

✅ Omdat je je auto thuis kunt aansluiten, is deze altijd klaar voor gebruik wanneer je dat nodig bent.

✅ Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je auto tijdens het laadproces.

Wie is Sonkrag?

Sonkrag is een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op de levering en installatie van zonnepanelen en laadpalen.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Meppel, Drenthe, waar we sinds 2006 actief zijn. Ons streven is om een hoog serviceniveau te bieden, ondersteund door een team van 25 ervaren en deskundige monteurs.

Dankzij grootschalige inkoop kunnen we scherpe prijzen aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken, waardoor we solide garanties kunnen verstrekken. In een eventueel geval van problemen, zoeken we snel en zonder gedoe naar oplossingen, altijd met de tevredenheid van onze klanten als hoogste prioriteit.Sonkrag is in het bezit van het InstallQ-certificaat, wat aangeeft dat we over de juiste kennis en expertise beschikken.

We zijn volledig op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving binnen ons vakgebied. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd, wat onze toewijding aan veiligheid en gezondheid op de werkplek benadrukt.

Waarom kiezen voor Sonkrag?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
Sonkrag app
Laadpaal thuis installeren Meppel

Eigen laadpaal voor elektrische auto?

Laat ons je helpen bij het installeren van je laadpaal thuis of op de zaak en verzeker jezelf van een correcte uitvoering. Neem vandaag nog contact op voor professioneel advies en een naadloze installatie. Kies voor de ervaring, betrouwbaarheid en deskundigheid van Sonkrag voor jouw laadpaalinstallatie.