Laadpaal elektrische auto

Ontdek de voordelen van een eigen laadpaal thuis voor elektrische auto’s. Elektrische auto’s winnen snel terrein en vormen een duurzaam alternatief voor traditionele voertuigen. Een cruciaal onderdeel van het elektrisch rijden is het opladen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een eigen laadpaal. Als je thuis of bij je bedrijf een eigen laadpaal hebt, beschik je te allen tijde over een handige oplaadmogelijkheid voor je elektrische auto.

Sonkrag heeft uitgebreide expertise in het installeren van thuislaadpalen in Meppel en de omliggende regio. Met een slim laadstation kun je je voertuig opladen met zelf opgewekte zonne-energie. Dit is ideaal want de te veel opgewekte stroom zou anders teruggaan naar het elektriciteitsnet. Belangrijk is dat het laden op de juiste momenten en met exacte stroomsterkte geregeld wordt. Dat kan met de slimme systemen van Sonkrag.

Laadpaal elektrische auto
Thuis laadpaal elektrische auto

Een eigen slimme laadpaal?

✅ Met een laadpaal thuis hoef je nooit meer te zoeken naar openbare laadstations. Je auto opladen wordt net zo eenvoudig als het inpluggen van je smartphone

✅ Met de slimme laadpaal maak je maximaal gebruik van je eigen opgewekte energie, rekening houdend met de opbrengst van je zonnepanelen.

✅ Omdat je jouw auto thuis kunt opladen, zijn er geen extra stops nodig bij laadstations en dat scheelt veel tijd.

Wie is Sonkrag?

Bij Sonkrag ben je verzekerd van een no-nonsens keuze voor hoogwaardige laadpaalinstallaties maar ook zonnepanelen.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij dé expert in Meppel en omgeving. Onze toegewijde teamleden zijn ervaren en goed opgeleide monteurs en verzorgen de installatie van je laadpaal netjes en snel.

Dankzij grootschalige inkoop kunnen we niet alleen de meest concurrerende prijzen aanbieden, maar ook de hoogste kwaliteit garanderen. We werken uitsluitend met A-merken en ondersteunen onze belofte met sterke garanties. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en als er toch iets misgaat, lossen wij dit snel en zonder gedoe op.Sonkrag heeft het InstallQ-certificaat, wat jou de zekerheid geeft dat we beschikken over de vereiste expertise en volledig op de hoogte zijn van de geldende wet- en regelgeving. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd.

Wat kan Sonkrag jou bieden?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
Sonkrag app
Laadpaal plaatsen elektrische auto

Eigen laadpaal voor elektrische auto Meppel?

Een eigen laadpaal voor je elektrische auto biedt gemak, is kostenbesparend en duurzaam. Kies voor de ervaring, betrouwbaarheid en deskundigheid van Sonkrag voor jouw laadpaalinstallatie. Maak vandaag nog een afspraak en wij verzorgen op korte termijn een professionele en hoogwaardige installatie.