Laadpaal kopen Meppel

Opladen bij een openbaar laadstation is veel duurder, en steeds vaker moet je wachten op je beurt. Logisch dat je een eigen laadpaal wilt kopen voor thuis.

Wil je een laadpaal kopen bij een ervaren en deskundig bedrijf in Meppel? Sonkrag geeft je advies en denkt graag met je mee. Met een laadpaal op eigen terrein heb je altijd een plek om te laden. Door het gebruik van een slimme laadpaal kun je je elektrische auto opladen met het overschot aan zonne-energie dat normaal terug naar het net zou gaan. Belangrijk is dat het laden op de juiste zonmomenten gebeurt en met de juiste stroomsterkte geregeld wordt. Dat kan met de slimme systemen van Sonkrag.

Laadpaal kopen meppel
Laadpaal kopen meppel

Voordelen van een laadpaal thuis?

✅ Je hoeft niet meer in de rij bij openbare laadstations.

✅ Aangezien je jouw auto thuis kunt opladen, zijn er geen extra stops nodig bij laadstations.

✅ Je auto is altijd klaar voor gebruik, omdat je niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van openbare laadpunten.

✅ Het opladen met zonne-energie thuis bespaart geld.

Wie is Sonkrag?

Sonkrag is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en montage van zonnepanelen en laadpalen. We zijn gevestigd in Meppel, Drenthe en zijn actief sinds 2006. We streven naar een hoog servicelevel en doen dit met een team van 25 deskundige vakmensen in de buitendienst.

Door grootschalige inkoop kunnen we je concurrerende prijzen aanbieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. We werken uitsluitend met A-merken en kunnen je daarom solide garanties bieden. Als er onverhoopt toch problemen optreden, streven we naar een snelle en probleemloze oplossing, met de klanttevredenheid als hoogste prioriteit.

Sonkrag is InstallQ-gecertificeerd, wat betekent dat we over de juiste kennis en expertise beschikken en op de hoogte zijn van de relevante wet- en regelgeving in ons vakgebied.

Ook zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd, wat aangeeft dat aandacht voor veiligheid en gezondheid op de werkplek belangrijk voor ons zijn.

Wat kan Sonkrag jou bieden?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
Sonkrag app
Laadpaal kopen Meppel

Laadpaal kopen?

Ben je geïnteresseerd en wil je voor thuis een laadpaal kopen? Wij staan klaar om je van professioneel advies te voorzien en denken graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op!