Laadpaal thuis Meppel

Met een eigen laadpaal aan huis voor jouw elektrische auto heb je altijd een plek om te laden. Sonkrag heeft ruime ervaring met het installeren van laadpalen thuis en bij bedrijven in Meppel en omgeving. Met een slimme laadpaal kun je je wagen volladen met het overschot aan zonnestroom dat normaal terug naar het net gestuurd wordt. Het is belangrijk dat het laden op de juiste momenten en met exacte stroomsterkte geregeld wordt. Dit kan door slimme techniek die Sonkrag aanbiedt. Wacht niet langer en koop een eigen laadpaal voor thuis!

Laadpaal thuis Meppel
Laadpaal elektrische auto thuis

Voordelen van laadpaal thuis?

✅ Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar een openbaar laadstation.

✅ Met een laadpaal voor de elektrische auto thuis zijn er onderweg geen extra stops nodig bij laadstations.

✅ Omdat je je auto thuis kunt aansluiten, is deze altijd klaar voor gebruik wanneer je dat nodig hebt.

✅ Thuis opladen met zonne-energie bespaart geld. 

Wie is Sonkrag?

Sonkrag is een zonnepanelen en laadpalen-specialist en sinds 2006 gevestigd in Meppel, Drenthe. We zijn een no-nonsens bedrijf, en werkzaam met 25 ervaren en deskundige installateurs in de buitendienst.

 

Door groot (collectief) in te kopen kunnen we je de scherpste prijs garanderen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. We werken uitsluitend met A-merken en kunnen je daarom keiharde garanties bieden. En wanneer er onverhoopt toch iets misgaat wordt dit altijd snel en zonder gezeur opgelost. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

We zijn InstallQ-gecertificeerd. Dit geeft je de zekerheid dat wij over de juiste kennis en kunde beschikken en bekend zijn met de wet- en regelgeving op ons vakgebied.

Daarnaast zijn onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Sonkrag?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
Sonkrag app
Eigen laadpaal thuis Meppel

Ook een laadpaal thuis plaatsen?

Interesse in een laadpaal thuis? Wij geven je professioneel advies en denken graag mee. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.