Zonnepanelen kopen Meppel

Overweeg je zonnepanelen te kopen in Meppel en ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf? Sonkrag is dé specialist in zonnepanelen in de regio. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en het besparen van energiekosten en zijn pioniers in zonne-energieoplossingen. Onze missie is om elk huishouden en bedrijf in Nederland te laten profiteren van deze milieuvriendelijke energiebron. 

Zonnepanelen kopen Meppel
Zonnepanelen Meppel

Waarom zonnepanelen kopen?

✅ Bespaar op de energienota door eigen opgewekte stroom te gebruiken.

✅ Draag bij aan een schonere planeet door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen met zonne-energie.

✅ Verhoog de waarde van je woning met een zonnepaneelinstallatie.

Wie is Sonkrag?

Sonkrag, gevestigd in Meppel, Drenthe, is gespecialiseerd in de levering van zonnepanelen en laadpalen. Sinds 2006 bedienen we onze klanten met een no-nonsense aanpak. Ons team bestaat uit 25 solarteurs in de buitendienst, allemaal experts in hun vakgebied.

Dankzij grootschalige inkoop kunnen we je de meest concurrerende prijzen bieden zonder enige concessie te doen aan kwaliteit. We werken exclusief met toonaangevende A-merken en kunnen daardoor robuuste garanties garanderen. Als er onverhoopt problemen optreden, lossen we deze snel en zonder gedoe op. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Sonkrag is trots op zijn InstallQ-certificering, wat betekent dat we beschikken over de vereiste expertise en volledig op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving in ons vakgebied. Bovendien zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd, wat onze inzet voor veiligheid en gezondheid op de werkplek benadrukt.

Waarom kiezen voor Sonkrag?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
Sonkrag app zonnepanelen
Zonnepanelen kopen Meppel

Zonnepanelen kopen in Meppel?

Bij Sonkrag staan we klaar om je te begeleiden bij het kopen van zonnepanelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor professioneel advies, en ontdek hoe zonnepanelen je kunnen helpen energie te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.