Zonnepanelen kopen van Sonkrag; Geen materiaalschaarste, geen aanbetalingen, InstallQ gecertificeerde plaatsingen, eerlijk advies, altijd een schouw vooraf.

 

Laad uw auto slimmer en groener!

zappi

Gemakkelijk in gebruik, eco-slimme EV lader 

De eerste EV lader ter wereld die werkt met je zonnepanelen!

 

Zappi is een slimme EV lader met een verschil. Het werkt niet alleen als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie van uw zelf-opgewekte zonne- of windenergie.  Naast het verhogen van uw rendement op investering in zonnepanelen en een elektrische auto is zappi makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk.

Als eerste EV lader in zijn soort heeft ons innovatieteam zorgvuldig vormgegeven aan kenmerken en functies die u de volledige controle bieden over uw elektrisch laden ervaring. Gekoppeld met de myenergi app kunt u timers zetten om de meest voordelige laadtarieven te gebruiken, de boostfunctie aan te zetten, uw apparaten te beheren en nog veel meer!

Deze manier van toekomstbestendig en intelligent laden is bedacht, ontwikkelt, geëvolueerd en gemaakt door ons zelf in Groot-Brittannië.

 

ZAPPI BEREKENT VOOR U WANNEER UW ENERGIE HET VOORDELIGST IS ! 

Heeft u een dynamisch energiecontract? Dan heeft Zappi middels een automatische koppeling exact inzichtelijk wanneer uw stroom het voordeligst is. Zo kunt u geld besparen door Zappi opdracht te geven alleen netstroom te gebruiken wanneer de kosten laag zijn! 

PV LADEN, Zappi als thuisaccu 

Zappi werkt samen met uw zonnepanelen, wat betekent dat u uw auto gratis kunt opladen met groene energie. 

In de ECO stand kunt u Zappi instellen als thuis batterij. Alle opgewekte stroom die overblijft na het stroomgebruik door de woning in uw autobatterij opgeslagen. 

TOEGANG OP AFSTAND

Met de MyEnergi app heeft u overal ter wereld toegang tot en controle over uw apparaten. 

Met visuele grafieken kunt u uw import-/exportinformatie op één plaats controleren. 
Zappi zelf is beveiligd met een pincode

SLIM laden is belangrijk

Met onze ECO producten kunt u geld verdienen.

De salderingsregeling wordt vanaf 2025 geleidelijk afgebouwd. Dat wil zeggen dat het voordeel dat huishoudens en bedrijven ontvangen op hun energiebelastingen – in ruil voor het terug leveren aan het net – elk jaar iets minder wordt. Uiteindelijk wordt dat voordeel 0 en ontvang je alleen een vergoeding van de energieleverancier voor de terug geleverde zonnestroom.


SLIM laden is belangrijk

Als je elektrisch gaat rijden en thuis wilt opladen, gebruik je natuurlijk meer energie. Dan kom je al snel op het idee om zonnepanelen op je dak te leggen. Met een slimme laadpaal kun je je wagen volladen met het overschot aan zonnestroom dat normaal terug naar het net gestuurd wordt. Dan is het belangrijk dat het laden op de juiste momenten en met exacte stroomsterkte geregeld wordt. Daarvoor is innovatieve techniek nodig.

 

Maak kennis met de ‘myenergi zappi’, bescheiden zonder hoofdletters. Een slim laadstation dat zich onderscheid van andere merken en types die in een wildgroei op de markt komen. Eén die niet schermt met de maximale snelheid, hoogste vermogen of de laagste prijs. Bij myenergi gaan ze vooral voor slimme innovatieve producten en veiligheid, zonder ingewikkelde toepassingen. Maximaal gebruik maken van je eigen opgewekte energie, rekening houdend met de opbrengst van je zonnepanelen, dat is het ECO laden van zappi.

 

Dat is logisch toch?

Meer weten?
Bel of mail ons
0522-700211
info@sonkrag-nederland.nl