Prijs 10 zonnepanelen met omvormer

Ontdek nu de prijs voor een totaalpakket van 8 of 10 zonnepanelen incl. omvormer, thuisbatterij en installatie door ons eigen ervaren en deskundige team!

Bij Sonkrag begrijpen we dat de investering in zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit zonnepanelen, maar ook persoonlijk advies op maat. Wij denken mee om de beste oplossing voor jouw woning of bedrijf te vinden.

10 zonnepanelen met omvormer

Ontdek de voordelen van 10 zonnepanelen met omvormer voor jouw woning of bedrijf!

Met een geschatte opbrengst van 3500 kWh per jaar, biedt ons zonnepanelensysteem aanzienlijke besparingen op je energierekening. Stel jezelf eens voor: minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, meer controle over je energieverbruik en een groenere toekomst.

 

De salderingsregeling voor zonnepanelen blijft voorlopig ook bestaan.
Met de salderingsregeling kun je energierekening tot honderden euro’s per jaar verlagen!

Prijs 10 zonnepanelen met omvormer
Prijs 10 zonnepanelen met omvormer Meppel

Voordelen zonnepanelen

✅ Door zelf elektriciteit op te wekken kun je aanzienlijk besparen.

✅ Met zonnepanelen ben je minder afhankelijk van wisselende energieprijzen.

✅ Zonnepanelen leveren geld op én verminderen de hoeveelheid CO2 die vrijkomt.

Wie is Sonkrag?

Wij zijn een no-nonsense zonnepanelenbedrijf met 25 ervaren en deskundige solarteurs in de buitendienst. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de experts in Meppel en de omliggende regio. Onze mensen zijn uitstekend opgeleide vakspecialisten die de installatie van de zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen snel en netjes verzorgen.

Wij begrijpen dat de prijs van zonnepanelen belangrijk is. Daarom kopen we grootschalig in, zodat we je de scherpste prijs kunnen garanderen met de beste kwaliteit.

Bij Sonkrag werken we uitsluitend met A-merken, wat betekent dat we je keiharde garanties kunnen bieden. En zelfs als er onverhoopt iets misgaat, beloven we dat dit altijd snel en zonder gedoe wordt opgelost. Onze tevredenheid hangt af van de jouwe.

Wat ons onderscheidt, is ons advies. Bij Sonkrag draait het niet om de verkoop van producten, maar om jouw belangen. Wij bieden eerlijk en onafhankelijk inzicht om ervoor te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt.

Ons team begeleid je gedurende het hele proces, van advies tot installatie, om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energieproject soepel en succesvol verloopt.

Waarom kiezen voor Sonkrag?

  • Eerlijk advies
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen en geen aanbetaling
  • Eigen ervaren monteurs voor deskundige installatie
  • InstallQ gecertificeerd
Zonnepanelen app Sonkrag
10 zonnepanelen met omvormer

Interesse in 10 zonnepanelen met omvormer?

Ervaar de kracht van duurzame energie met Sonkrag en ontdek de overtuigende voordelen van zonne-energie voor jouw huis of bedrijf. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek op welke manier wij jou kunnen bijstaan in het realiseren van aanzienlijke besparingen op energiekosten.


Jouw groene toekomst begint vandaag met Sonkrag!