Zonnepanelen en esthetiek

Gepubliceerd op 14 augustus 2020 om 08:13

Wat doe je. Je hebt een mooie woning die eigenlijk al helemaal naar je zin is. Maar, je wilt eigenlijk ook wel slimme investering in zonnepanelen doen. Waar kies je dan voor? De uitstraling van je woning, of kies je voor winst in je portemonnee en het milieu. 

Er zijn al vele mooie oplossing om zonnepanelen fraai te laten ogen. In-dak systemen bijvoorbeeld. Maar ook dakpannen met zonnecellen zijn een optie. Echter is ieder systeem dat je kiest buiten de 'standaard op het dak systemen' duurder. Hierdoor verdien je je investering minder snel terug. 


Stel jezelf allereerst de vraag op welke zijde van het dak je panelen het meest gaan opbrengen. Welke kan ligt richting het zuiden. Is dit de achterkant? Wellicht een minder zichtbare kant van je woning en wellicht esthetisch minder van toepassing.
Betreft het toch een belangrijke, in het oog springende zijde van je dak? Bel ons dan toch eens en laten we samen eens kijken naar de mogelijke oplossingen. Want, die zijn er vaak. Zonder meteen in duurdere, andere systemen te hoeven vervallen. 

Arjan kijkt graag met u mee! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.