Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

Gesloten 

 

Gaat u hernieuwbare energie produceren? Dan kunt u gebruikmaken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen. Er zijn 6 categorieën: biomassa, geothermie, water, wind (land, meer en waterkering) en zon. De categorie windenergie op zee heeft een eigen budget en een aparte aanvraagprocedure.

Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

 

Openstellingsrondes en budget

De SDE+-voorjaarsronde 2020 is gesloten. U kunt geen aanvraag meer indienen.

Een openstellingsronde heeft meerdere fases. Let op in welke fase u indient. Aanvragen ontvangen om 17.00 uur of later, tellen de volgende werkdag mee. Een dag loopt dus van 17.00 uur tot 17.00 uur de volgende werkdag. Dit geldt ook bij de start van een nieuwe fase. Binnen een werkdag maakt het tijdstip van ontvangst van de subsidieaanvraag niet uit.

 

Meer informatie op de website van RVO

 

Subsidies voor particulieren vind u hier 

 

BEL NU 0522 700 235  VOOR EEN AFSPRAAK OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.