Zonnepanelen kopen van Sonkrag; Geen materiaalschaarste, geen aanbetalingen, InstallQ gecertificeerde plaatsingen, eerlijk advies, altijd een schouw vooraf.

Ruimte is altijd schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze solar carport of parkeerplaats-overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping met zonnepanelen heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto’s op te laden en wordt de complete ruimte ook nog eens zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook ruimtebesparend dus. Ook voor agrarische doeleinden [Agri Solar] is onze overkapping prima geschikt.

 

Solar Parking, -carports en -overkappingen o.b.v. RVS Schroefpalen

Met ons flexibele Solar montage-systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking, Solar carport of Solar overkapping samen. Door het flexibele systeem kunt u zowel gebruik maken van houten spanten als van onze aluminium extrusieprofielen, dit alles op basis van RVS Schroefpalen.
Door meerdere van deze modules bij elkaar te plaatsen en te koppelen kunnen er hele grote parkeerplaats-overkappingen gerealiseerd worden. Ook kan met wat aanpassingen b.v. een warmtepomp veldinstallatie gemaakt worden. Verder is het zelfs mogelijk om 2 [zee]containers te overkappen met ons systeem.


Schroeffundering Solar montage concept

Onze RVS Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering van o.a [Solar] carports en garages.

Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te
maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Eenvoudig en compleet Solar parking en/of carport systeem

  • Fraai aanzicht door het
    aluminium frame
  • Naar keuze houten frame ook mogelijk
  • Gemakkelijk te [de]monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-verhouding

 


Vrijblijvend informatie aanvragen: 

 

Bellen mag ook;

 

Ik (Arjan van Driesem) kom met alle liefde een keer, vrijblijvend en kosteloos op uw locatie kijken. Samen bespreken we de mogelijkheden. 

Bel me gerust als u dat liever heeft: 06-29 39 38 42